OM

Om behandlingen

 


Å få kroppen smertefri kan være en møysommelig prosess. Ofte er det slik at når èn ting slipper kommer noe nytt til syne.


Min erfaring er at kroppen er et fantastisk verktøy og når den bare får ro så ordner den veldig mye selv. Er den kommet i ubalanse kan det være vanskelig å finne roen i seg selv, og da kan det være fint med noen som ser objektivt på symptomer og dens budskap.


For hva handler den om?

Først når dette er forstått kan den slippe taket fra roten.

Mange er konstant slitne og sover veldig mye. Å sove betyr ikke nødvendigvis at du får skikkelig hviletid. Føler du deg like trett om morgenen kommer er det en indikasjon på at søvnen ikke bærer den kvaliteten du egentlig har behov for. En type kollaps søvn- søvn men en kropp på høygir tærer på i lengden. Opplever du dette kan det være lurt å søke hjelp slik at kroppen kan få gi slipp på stress og gjennfinne indre ro og etterhvert reparere seg selv som er det optimale.

Mitt spesialfelt er nettopp dette, å få kroppen til å gi slipp og finne ro slik at den kan jobbe selv.


Jeg gir to varianter av behandling. En aromaterapi massasje kan gjøre uderverker i kroppens muskulatur og vev, og en samtale med kinesiologi hvor vi finner underliggende årsaker ubalanser.


Det er viktig og få åpne opp de blokkeringer som er i kroppen slik at du kan oppleve ro til selvhelbredelse. En kombinasjon av disse timene kan være perfekt.

Det er individuelt hvor mangen behandlinger en person trenger. Noen trenger flere og andre kan få bedring allerede etter en time. Ta gjerne kontakt så kan jeg gi deg et tibud.

Liv Elise

TA KONTAKT

 

Adresse: Madlakrossen 7,  4. eta. 4042 Hafrsfjord

Adresse: Holmen 15, 4280 Skudeneshavn

Telefon: +47 920 87 836

E-post: post@livelise.no

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag: 09:00 - 20:00

Tirsdag - fredag: 09:00 -17:00

En helg pr mnd tilbys det behandling i Skudenes.

KONTAKT

Copyright © All Rights Reserved Liv Elise Skjørestad